Mens, durf te leven! Bij Attent Zorg en Behandeling

Foto: Beeldend Danstheater Telder

RHEDEN/DIEREN/VELP – Begin november gaven choreograaf Paula Walta, muzikant Jorike Kroon en schrijfdocent Marjon Weijzen een presentatie aan een select gezelschap van intimi en medewerkers van Attent Zorg en Behandeling. Het publiek slikte af en toe een traantje weg, want ‘echter’ kun je een voorstelling niet krijgen… Mens, durf te leven!

“Tegenwoordig ben ik net een zeef,” zegt Truus in de voorstelling Mens, durf te leven! van Beeldend Danstheater Telder. “En dat wil ik verder niet uitleggen.”

Choreograaf Paula Walta, muzikant Jorike Kroon en schrijfdocent Marjon Weijzen gingen met een groep ouderen op ontdekkingsreis. Op pad met dolende geesten en liefhebbende harten, bleek. De meeste deelnemers volgen dagbehandeling of verblijven in Intermezzo.

Mens, durf te leven! is mogelijk gemaakt door bijdragen van het Lang Leve Kunst Fonds, VSBfonds, Attent Zorg en Behandeling, Rhederhof Beheer, Maagdenhuis en Fundatie van den Santheuvel Sobbe.

Mens durf te leven2 - Beeldend Danstheater Telder

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like & volg dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen