15 nieuwe zangers Sursum Corda, het gemengde 50+ koor uit Ellecom

Foto: Sursum Corda

ELLECOM – Koor Sursum Corda kijkt terug op een mooie, succesvolle wervingscampagne. Onder begeleiding van dirigent Saskia Huesmann hebben in september meer dan 20 mensen deelgenomen aan het kennismakingsprogramma.

In drie workshops hebben ze ontdekt of zingen voor hen wat zou zijn. Dit heeft geleid tot maar liefst 15 nieuwe zangers. Zij gaan, samen met de andere koorleden een kerstconcert geven op zaterdag 17 december in de dorpskerk van Spankeren.

Sursum Corda nodigt u daarvoor graag uit voor het kerstconcert op zaterdag 17 december. Om 19.30 uur gaat de kerk open en om 20.00 uur start het concert.

  • Koor: Gemengd 50+ koor Sursum Corda
  • Verteller: Thea Berendsen
  • Pianist: Tanya Bosman-Tributsyna
  • Dirigent: Saskia Huesmann
  • Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Ook interesse kennis te maken met Sursum Corda?

Kom dan dinsdag 10 januari 2023 naar het Dorpshuis in Ellecom, er is dan open inloop. U bent van harte welkom, om 19.15 uur is de ontvangst en aansluitend kunt u met Sursum Corda meezingen. Binnenweg 40a, Ellecom.

Sursum Corda

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen