Prins Mark de 1e en Prinses Sandra nog een jaar door bij cv. De Blaospiepkes

VELP – Zaterdag 19 november was er geen Prinswissel bij carnavalsvereniging De Blaospiepkes van Prins Mark de 1e en zijn Prinses Sandra zij gaan voor nog een carnavalsjaar 2022-2023 en hopen dat Corona deze keer geen roet in het carnavalsjaar gooit.

De avond begon om 20.11 uur in feestburcht De Veluwezoom op de Pinkenberg.

Om 21.11 uur werd bekend gemaakt dat Prins Mark de 1e met zijn Prinses Sandra de 1e gesteund door pagedame Paris nog een jaar doorgaan (dit omdat zij door corona beperkingen maar twee optredens hebben kunnen doen).

Hierna volgden nog de installatie van enkele nieuwe raadsleden en het oreren van de gastverenigingen en genodigden Prins en raadsleden waar onder Cv. De Nölers uit Dieren en Cv. De Heiknüüters uit Rheden.

Waarna het feest losbarstte met optredens van zanger Dirk en Hans Leeman, gesteund door het muziek duo Lang & Breed. Het feest werd door velen tot in de late uurtjes gevierd, een mooi begin van het carnavalsjaar 2022-2023.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen