11 december 2022 Benefietconcert voor Oekraïense kinderen. Komt allen!

Foto: Kiwanisclub Rheden De Veluwezoom

RHEDEN – Kiwanis club Rheden “De Veluwezoom”, PKN-gemeente Rheden en de Stichting i.o. Soloveyko organiseren samen een benefietconcert voor Oekraïense kinderen op 11 december 2022 in de Dorpskerk in Rheden.

Het concert begint om 15.00 uur. Na het concert verzorgen de aanwezige kiwanisleden, tijdens een nazit, hapjes en drankjes en hebt u de mogelijkheid de musici en Oekraïense vluchtelingen te ontmoeten die voor dit concert zullen worden uitgenodigd. De Kiwanisclub zorgt voor het vervoer van de Oekraïense vluchtelingen. De opbrengst van dit concert wordt besteed aan hulp voor Oekraïense kinderen.

U bent van harte uitgenodigd voor het bijwonen van dit concert.

Het concert wordt gegeven door Oekraïense musici van het Chamber Ensemble Kyiv en de toegang is vrij. Zo kunt u kennis maken met Oekraïense muziek en natuurlijk hoopt de organisatie dat u een vrijwillige donatie, welke geheel ten goede komt aan hulp voor Oekraïense kinderen die ernstig getroffen zijn door de oorlog in hun vaderland.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn te komen, maar u wilt wel doneren, dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekening NL33 INGB 0003 1622 08 ten name van Stg Projecten Kiwanisclub Rheden De Veluwezoom onder vermelding van “benefietconcert” of gebruik onderstaande QR-code; Kiwanisclub Rheden De Veluwezoom heeft de ANBI status!

Benefietconcert Kiwanisclub Rheden De Veluwezoom.jpg

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen