Hartschrift schrijftafel: Onderweg naar kerst & nieuwjaar

Foto: pixabay

VELP – Hartschrift organiseert op vrijdag 16 december de laatste schrijftafel van 2022. Kijk jij uit naar de feestdagen of voel je misschien tegenzin? Maak je al goede voornemens voor 2023?

Ze schrijven met elkaar over wat je tegenkomt onderweg naar kerst & nieuwjaar. Goed of mooi schrijven, daar draait het aan deze schrijftafel niet om. Het gaat er vooral om je pen je eigen verhaal te laten vertellen. Creatieve schrijfopdrachten inspireren en helpen je daarbij. Schrijfervaring is niet nodig, zin in schrijven is mooi meegenomen.

De schrijftafel Onderweg naar kerst & nieuwjaar is op 16 december van 9.30 – 11.30 uur aan de Dillenburglaan 3 in Velp. Tussendoor is er een pauze met koffie, thee en iets lekkers. De kosten voor de schrijftafel zijn € 15,00. Graag vooraf aanmelden via [email protected]. Op www.hartschrift.nl vind je meer informatie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like & volg dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen