Posbank Kerstwandeling 2022 ook in trek bij gezinnen

RHEDEN – Ook bij gezinnen blijkt de succesvolle Posbank Kerstwandeling in trek. Tijdens de vorige editie namen bijna 1000 personen deel waaronder 300 kinderen. Wat voor hen en voor iedereen de wandeling zo mooi maakt is het onverwachte.

Plotseling duiken tijdens de Posbank Kerstwandeling taferelen op zoals bijvoorbeeld de midwinterhoornblazers (waar je dit ook zelf een keer mag proberen) maar denk ook aan de schaapskooi en de voorstelling van de Artezdansers bij het Koetshuis.

Aan de kracht van het programma van eerdere edities is niet getornd. Ook tijdens de 3e editie kan men genieten van de combinatie van de rust op de Posbank en tal van prachtige mini-voorstellingen. Ruim 150 lokale artiesten werken mee. Geweldig. Op de site staat alle informatie over het programma en de artiesten.

Met de wandeling draagt men bovendien bij aan het werk van goede doelen-organisaties te weten Stichting Leergeld Rheden/Arnhem/Renkum, Stichting Ons Raadhuis, de Rhedense Schaapskudde en Natuurmonumenten.

Ga nu naar de website www.deposbankkerstwandeling.nl voor alle informatie en schrijf u in op het tijdstip van uw voorkeur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Posbank Kerstwandeling

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen