Fietsschuurtje Rheden 100ste lid ORDS!

RHEDEN – Ondernemend Rheden De Steeg kortweg “ORDS” mocht enige tijd geleden Bob  de Geest van “Fietsschuurtje Rheden” verwelkomen als 100e lid.

Aan deze mijlpaal werd nu aandacht geschonken middels een bezoek aan deze ondernemers in hun mooie zaak aan de Groenestraat. Het bestuur van “ORDS” vergezeld door wethouder Ronald ter Hoeven en beleidsmedewerker Rachid Haouli van de gemeente Rheden waren paraat om de felicitaties over te brengen.

Als eerste werden ze toegesproken door voorzitter Alex Meerdink en hij mocht hen namens de vereniging een Oorkonde aanbieden en natuurlijk een boeket bloemen. Daarna was het woord aan wethouder Ronald ter Hoeven, die namens het gemeentebestuur de felicitaties overbracht en hij benadrukte het belang van een mooie en goede invulling van de winkelstraat. Ook hij bracht bloemen mee voor het ondernemerspaar.

Kijk voor meer informatie op:

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Fietsschuurtje Rheden 100ste lid ORDS

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen