Gemeenteraad bespreekt Burgerakkoord: Hoe wordt Rheden voor 2040 CO2 neutraal?

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – In de gemeenteraad van Rheden wordt dinsdagavond 29 november het Burgerakkoord besproken. Voor de gemeente Rheden is dat een primeur! Voor de eerste keer werd er in de gemeente een Burgerberaad gehouden.

Een paar honderd inwoners dachten na over de vraag:

Hoe wordt Rheden voor 2040 CO2 neutraal?

Hieruit zijn 36 punten gekomen die nu in het Burgerakkoord staan. Waar wereldleiders op de klimaattop faalden, zijn de inwoners van Rheden wel in staat om afspraken met elkaar te maken.

De raadsvergadering start om 19.30 uur in de Statenzaal van het provinciehuis op de markt 1 in Arnhem. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via Raadsvergadering (royalcast.com).

De stukken die bij dit agendapunt horen kunt u terugvinden op Document Rheden – BurgerakkoordRheden12november2022 – iBabs RIS (bestuurlijkeinformatie.nl) De hele agenda van de raadsavond kunt u hier zien:  Agenda Rheden – Raadsvergadering dinsdag 29 november 2022 19:30 – 22:30 – iBabs RIS (bestuurlijkeinformatie.nl)

Burgerakkoord gemeente Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen