Kerstmarkt in Spankeren

Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN – Op zaterdag 10 december 2022 is er een kerstmarkt van 11.00 – 17.00 uur in het kerkgebouw en op het Kerkplantsoen kunt u een smid aan het werk zien en staat de foodtruck “brood en soepie!”.

In het kerkgebouw staan diverse kramen zoals; groenverkoop van kerststukken, curiosa, keramiek, kerstartikelen, honing, Chocolaterie Alberdeco, vogeltaarten en verkoop van zelfgemaakte artikelen vervaardigd door deelnemers aan de dagbesteding “De Zonnehoeve” in Laag-Soeren.

Ook kunt u luisteren naar een optreden van Kamerkoor Canzonet uit Dieren en natuurlijk is er dan koffie, thee en glühwein. Het Kamerkoor Canzonet zal twee keer 15 minuten optreden. Het eerste optreden begint om 14.00 uur; het tweede om 14.45 uur.

Stichting Dorpskerk Spankeren hoopt u welkom te heten op 10 december in de Dorpskerk in Spankeren. Voor meer informatie: www.stichtingdorpskerkspankeren.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen