Winter Winkel Weekend in centrum Velp

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – Op vrijdag 16 december 2022 start het Winter Winkel Weekend in het winkelcentrum met een Lichtjesavond. Op deze koopavond leggen de winkeliers, waarvan de winkel open is, de rode loper voor u uit.

De etalages zijn op deze avond tussen 17.00 en 20.00 uur met honderden lichtjes versierd. Buiten zijn op 2 plaatsen lichteffecten te bewonderen en vele kaarsjes en fakkels te zien. Vooral de Overtuin wordt uitbundig versierd met verlichting en uiteraard de grote Kerstboom.

De promotiedames van Veelzijdig Velp zorgen voor glühwein en warme chocolademelk. Voor de liefhebber is er zelfs een overheerlijke erwtensoep en kerstkransjes. Een prachtig verlichte arrenslee rijdt door de centrumstraten en natuurlijk is de Kerstman erbij.

Shoppen in Kerstsfeer

Zaterdag 17 én zondag 18 december is er weer van alles en nog wat te doen in het centrum. De rode lopers liggen nog steeds uit, want ook deze twee dagen is iedereen van harte welkom. De straten zijn versierd met heel veel kerstbomen en ook dan doen de promotiedames weer hun uiterste beste om al het lekkers aan te bieden. Zo her en der staan er kraampjes opgesteld met winter- en kerstartikelen.

Voor de kinderen loopt het kerstvrouwtje door het centrum. Haar rok heeft tientallen geheime zakken met daarin allerlei leuke speeltjes. Iedere kind mag een keer zo’n speeltje uit een van de zakken halen.

Overal klinkt er er kerstmuziek en op zondag worden er op het podium op de Overtuin live muziekoptredens verzorgd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen