Harmonie Unisono Velp geeft een decemberconcert in winkelcentrum Presikhaaf Arnhem

Foto: Koos Roelofs

VELP/ARNHEM- Het orkest van Harmonie Unisono Velp verzorgt een sfeervol concert in de passage van winkelcentrum Presikhaaf. Dit speciale optreden vindt plaats op zaterdag 10 december, tussen 13:30 en 15:30 uur. Deze dag heeft het winkelcentrum meer leuke verrassingen in petto voor het winkelende publiek.

Het muzikale programma bestaat uit diverse muziekstukken in de ‘decembersfeer’. Denk daarbij aan ‘Sint Florian Choral’, ‘A Christmas card en ‘Hymn of friendship’. In de bijzondere akoestiek van de passage klinkt dit repertoire extra mooi. Het harmonieorkest staat onder muzikale leiding van dirigent Vincent Bergervoet.

Misschien overweegt u om een muziekinstrument te leren bespelen. Of wellicht bespeelt u al een instrument en wilt u meespelen in een orkest. Tijdens het concert kunt u kennismaken met een ambitieus muziekgezelschap en informeren naar de mogelijkheden.

Informatie over Harmonie Unisono Velp vindt u ook op www.unisono-velp.info

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen