Feestelijke opening van PLUS Velp aan het Churchillplein

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Woensdag 7 december om 9:00 uur heropent Coop Velp aan het Churchillplein als PLUS Velp. De eerste 200 klanten krijgen een gratis taartje en iedereen maakt kans op een minuut gratis winkelen.

De winkel onderging een complete metamorfose en opent met een groene frisse uitstraling en een ruimer assortiment. Een bruisende opening op woensdagochtend laat klanten op een feestelijke manier kennismaken met de nieuwe winkel. Extra scherpe openingsaanbiedingen maken het feest compleet.

Supermarktmanager Rob de Kat heeft er veel zin in.

“De winkel wordt ontzettend mooi. Wat ik gezien heb, is dat PLUS vooral erg onderscheidend is op het gebied van vers. Het is een mooie vooruitgang. Ik ben er erg enthousiast over en ik hoop dat onze klanten dat straks ook zijn. Ik nodig iedereen van harte uit om de winkel te bezoeken en zich positief te laten verrassen.”

Ruimtelijke indruk en meer vers

Hoewel het winkeloppervlak na de verbouwing niet is toegenomen, oogt dat volgens Rob wél zo. “Dat heeft te maken met de aangepaste indeling, lage meubels en een hoog en open plafond. Voor je gevoel doe je de boodschappen in een veel ruimere winkel. Een winkel met meer aandacht voor vers. Maar niet alles wordt nieuw. De vertrouwde medewerkers blijven gewoon. En klanten kunnen bij PLUS ook gewoon zelf hun boodschappen scannen.”

Fusie tussen Coop en PLUS

Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop oranje wordt PLUS groen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen