Pieten bezoeken het winkelgebied in dorp Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op zaterdag 3 december 2022 kan het zomaar zijn dat je tijdens het boodschappen doen Pieten tegenkomt in Rheden. Tussen 11.00 en 13.00 uur komen de Pieten naar de winkelstraat en de markt van dorp Rheden.

Kinderen kunnen met de Pieten dansen, zingen, samen op de foto of nog op de valreep hun verlanglijstje of tekening voor Sinterklaas overhandigen. En wie zoet is, krijgt natuurlijk ook lekkers! Deze actie wordt mogelijk gemaakt door BIZ Centrum Rheden en Sint Nicolaas Organisatie Rheden (SNOR).

Kleurwedstrijd

Zaterdag 3 december is tevens de laatste dag waarop de kleurplaat voor de Sinterklaaskleurwedstrijd bij de PLUS in Rheden kan worden ingeleverd. Op zondag 4 december worden de prijswinnaars via de socials van Sinterklaas Rheden bekend gemaakt. Als je nog geen kleurplaat hebt, kun je deze afhalen bij de PLUS of downloaden en printen op www.sinterklaasrheden.nl. Daar is het ook mogelijk om nog een huisbezoek van Sint en Piet aan te vragen voor pakjesavond.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Dossier: Sinterklaas
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen