Café Restaurant De Harmonie per 1 december definitief gesloten!

dec 07 2022, 21:39 Nieuws
eindfeest de harmonie laag soeren christa heine fotografie
LAAG-SOEREN - Café Restaurant De Harmonie aan de Harderwijkerweg 35 te Laag-Soeren is per 1 december 2022 definitief gesloten! Na ruim 38 jaar zijn afgelopen zaterdag de deuren van Café Restaurant De Harmonie definitief gesloten.
Het is Stef en Ellen Schut helaas niet gelukt om een opvolger voor hun mooie bedrijf te vinden. Het terrein wordt nu ontwikkeld tot een klein woonwijkje, en het oude 'cafe'-gedeelte wordt verbouwd tot een prachtige woning.
Tekst gaat verder onder de foto)
cafe restaurant de harmonie laag soeren
Stef en Ellen namen zaterdag samen met hun zoons, familie, vrienden, buren ,gasten (oud) medewerkers en genodigden afscheid van het horecaleven en het pand met een geweldig uitbundig feest..
De vele gasten, geweldige entertainers, boerenkapel de zandbloazers, de nodige versnaperingen, mooie woorden en herinneringen maakten het tot een onvergetelijk eindfeest.

Wat rest zijn de herinneringen…..

de harmonie rhedennieuwsnl
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.