Kerstmarkt in de Dorpskerk van Rheden voor goed doel

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Na twee jaar afwezigheid wordt zaterdag 17 december 2022 weer de traditionele Kerstmarkt in de Dorpskerk gehouden. De opbrengst van de markt is bestemd voor een project voor kinderen.

Dit jaar voor het project: “Een toekomst voor kansarme kinderen in Pretoria”. Een medewerker van het project is tijdens de markt aanwezig om hier meer over te vertellen.

Er zijn diverse kramen met kerststukken, boeken, quilts, ‘grootmoederstijd’ spullen, lekkernijen, speelgoed, kerstversieringen etc. Verder een tweetal verlotingen van een kerststal en een quilt.

Natuurlijk de bekende kraam voor koffie, koek, glühwein en andere lekkere dingen. Speciaal voor de kinderen zijn er mogelijkheden voor koekversieren en wollen schaapjes maken.

Hartelijk welkom zaterdag 17 december van 10.00 tot 15.00 uur in de Dorpskerk van Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen