Dinnershow op Het Rhedens Dieren geannuleerd

Foto: Het-Rhedens-Dieren

DIEREN – Update: onderstaande dinnershow is geannuleerd vanwege personeelstekort in de keuken

Vrijdag 16 december organiseert Het Rhedens Dieren een grootse Culturele Avond met veel show, dans, zang en theater, verzorgd door de leerlingen van de school.

En dat alles in een geweldige ambiance; de aula is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte in kerstsfeer waar de gasten, tijdens een tapasdiner, van een wervelende show kunnen genieten.

Vanwege het succes van de vorige keer, maakt Het Rhedens Dieren er 16 december ook weer een tapas dinnershow van!

Dat betekent dat er naast alle geweldige acts ook een tapasdiner geserveerd wordt.
Er zijn twee dinnershows, één van 16.30 tot 18.00 uur en één van 20.00 tot 21.30 uur. Kaartjes kosten 5 euro (inclusief eten en drinken!) en zijn vanaf 12 december te koop bij de receptie of bij mevrouw Best. U kunt ook kaarten bestellen door te mailen naar docent mevrouw Best: [email protected].

Het Rhedens Dieren nodigt u uit om de deelnemers aan te moedigen tijdens deze spetterende avond en om daarnaast van een heerlijk tapasdiner te genieten! Iedereen is welkom!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen