Winterdip? Volg een cursus in De Paperclip Velp

VELP – Veel mensen hebben in het afgelopen najaar de weg weten te vinden naar het ontmoetingscentrum in Velp. De deelname aan de cursussen en activiteiten was hoog. Vanaf half januari 2023 begint het nieuwe voorjaarsprogramma.

De organisatie van De Paperclip heeft er voor gezorgd dat diverse cursussen en activiteiten opnieuw aangeboden worden, maar er is ook weer een interessant nieuw aanbod. In de weken voor Pasen is er een korte cursus (twee bijeenkomsten) over de Matthäus Passion. Naast de cursus om een eigen website te bouwen is er een workshop voor wie al een website heeft, maar deze wil verbeteren.

Bijzonder zijn ook de cursussen Ikebana, een Japanse bloemsierkunst, en een schrijfcursus waarin je leert herinneringen vast te leggen. Het aanbod is uitgebreid met enkele interessante lezingen.

U kunt u zich op de website aanmelden voor een cursus of activiteit. Hierbij geldt steeds: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen