Open Coffee Velp 22 december op locatie bij het Ondernemershuis

Foto: Open Coffee Velp

VELP – Starters, freelancers, zzp’ers én door de wol geverfde ondernemers zijn altijd welkom bij Open Coffee Velp. Op 22 december is de netwerkbijeenkomst, voor de eerste keer, te gast bij het Ondernemershuis VeluwezOOOm.

Niet alleen om 2022 goed af te sluiten maar zeker ook om kennis te maken met het Ondernemershuis waarmee Open Coffee Velp een samenwerking zal aangaan.

Onder het genot van een heerlijk kop koffie (of thee), een kerstachtige traktatie en de altijd inspirerende aanwezigheid van ondernemers, groot en klein, is deze Open Coffee bijeenkomst een mooie gelegenheid het jaar af te sluiten en alvast vooruit te kijken naar 2023.

Je kunt ze tussen 10.00 en 12.00 uur vinden in het ATlab, Gruttostraat 1, 6883 CN Velp. Parkeren kan ook op het terrein van het Astrum College en de sporthal.
Bij Open Coffee Velp kun je zo binnenlopen, je komt en gaat wanneer jij dat wilt. Je hoeft geen lid te zijn of contributie te betalen. Normaal gesproken betaalt iedereen zijn eigen consumpties. Deze keer doen ze het, om organisatorische redenen, anders.

Elke bezoeker draagt deze keer € 5,00 bij. Gewoon contant bij binnenkomst! Pinnen is niet mogelijk.

In verband met de organisatie horen ze graag vooraf of je van plan bent aan te sluiten. Dat kan per mail naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen