Laatste film in Filmhuis Theothorne met Shanty Koor ‘Rolling Home’ uit Ellecom

Foto: Theothorne Dieren

DIEREN – Zaterdag 17 december draait de laatste film van Filmhuis Dieren vanuit de zaal in Theothorne. Deze avond start met een muzikaal intro van het Shantykoor ‘Rolling Home’ uit Ellecom, die de film Fisherman’s Friends One and All zal inleiden.

Het Filmhuis draait vanaf januari tijdelijk in de Bundel (Bibliotheek) in Dieren.

De Film: FISHERMAN,S FRIENDS ONE AND ALL

Nadat de Fisherman’s Friends uit Cornwall met hun traditionele zeemansliederen onverwacht de hitlijsten bestormden, maakt het shantykoor nu hun comeback! Een jaar na hun eerste hit struggelen ze met het uitbrengen van hun tweede album. In One and All moeten ze langs de ups & downs, de valkuilen en verleidingen van hun succes navigeren, terwijl ze tegelijkertijd de groep en hun levenslange vriendschap in stand proberen te houden. En dat met hun grootste optreden tot nu toe voor de boeg: het beroemde Glastonbury festival!

Aanvang 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.filmhuisdieren.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like & volg dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen