750 wandelaars genieten van Posbank Kerstwandeling 2022

RHEDEN – De Posbank Kerstwandeling beleefde afgelopen zaterdag 17 december een succesvolle derde editie. Rond de 750 deelnemers wandelden de tocht vanaf de Posbank naar het Koetshuis en genoten onderweg van tal van taferelen, variërend van dans tot zang, van een theatervoorstelling van kinderen tot de midwinterhoorns, van verhalenvertellers en stilteboom tot de schaapskooi.

Bij het Koetshuis was het eindpunt waar warme drankjes en hapjes verkrijgbaar waren en ondertussen ArtEz, en diverse koren en artiesten afwisselend optredens verzorgden.

De opbrengst loopt dankzij de deelnemers en sponsoren in de vele duizenden euro’s. Wanneer de opbrengst definitief is, zullen de bedragen zo spoedig mogelijk over gemaakt worden naar de vijf goede doelen die met dit evenement worden gesteund.

De organisatoren van Rotary Club Rheden-Rozendaal danken alle deelnemers, sponsoren en de 200 lokale artiesten die geheel belangeloos en zo enthousiast hun medewerking verleenden.

Kijk voor meer informatie ook op: https://deposbankkerstwandeling.nl/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen