Mooie kerstvieringen met de Protestantse Gemeente in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Mooie liederen, inspirerende verhalen, sfeervol licht en aandacht voor elkaar. Dat is wat velen zoeken in de tijd rond kerst. De Protestantse Gemeente in Velp biedt hiervoor een mooi programma.

  • Op 24 december is er om 19.00 uur een kinderkerstviering. Dit jaar geen musical, maar het kerstspel ‘Het Kroontje’, uitgevoerd door theaterwerkplaats ‘Orde der Dwazen’ ; voor meer info: https://www.ordederdwazen.nl/
  • Op 24 december is er om 22.00 uur een kerstnachtdienst, met medewerking van het koor Nomen Nescio, o.l.v. Marja Stoter, uit Arnhem. Zij zingen mooie kerstliederen en u mag meezingen. In de kerstnacht klinkt het verhaal van de geboorte van Jezus, van Maria en Jozef, van de stal, de herders, de engelenzang.
  • Op Eerste kerstdag, 25 december, is er om 10:00 uur een kerstviering. Kerst is in de kerk een dag van uitbundig zingen, rondom het mooiste verhaal van de wereld. Met medewerking van Puur Zang en het kinderkoortje.

U bent van harte welkom in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp.

Alle diensten zijn te volgen via Kerkdienstgemist.nl. Voor meer informatie over de Protestantse Gemeente Velp of voor persoonlijk contact, zie www.pgvelp.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen