Tabletcursus bij Ons Raadhuis te Velp

Foto: tribehut via Foter.com - CC BY-SA

VELP – Op woensdag 18 januari start in Ons Raadhuis weer een 8-weekse tabletcursus. Deze cursus is speciaal voor mensen die niet of nauwelijks online zijn. Voor mensen die er nog steeds niet aan toe gekomen zijn. Of die het al opgegeven hebben. Of die er steeds maar niet voldoende mee bezig zijn geweest om vertrouwd te raken aan een tablet, laptop of smartphone.

In deze cursus leer je in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers basisvaardigheden voor internetgebruik op een tablet zoals mailen en internetten. En praktische zaken als apps downloaden, contact met overheidsinstanties (Digi-D), beeldbellen, cameragebruik en fotobeheer.

De lessen zijn wekelijks op woensdag van 10.30 tot 12.00 uur in Ons Raadhuis. Je krijgt les op een tablet van Ons Raadhuis die heel praktisch in gebruik is.

De lessen worden gegeven door Margrot van der Horst, eigenaar van ICT-Visie in de Emmastraat. Margrot heeft vele cursussen gegeven aan gebruikers van computers, laptops en tablets. En ze heeft veel ervaring met  het adviseren van ouderen over het gebruik van computers.

De kosten per bijeenkomst bedragen 3,70 euro (niet-leden 7,40 euro) voor de les en 1 euro voor de koffie. Het lidmaatschap van Ons Raadhuis is 28,- euro (voor Gelrepashouders neemt de Dullertsstichting dit voor haar rekening). In elke les staat een onderwerp centraal. Daarna kun je gaan oefenen op de tablet. Voor kleine vragen tussen de wekelijkse lessen kun je terecht in de winkel. Maar je kunt ook terecht op de wekelijkse gratis computersoos in Ons Raadhuis elke woensdag 14.00 – 15.30 uur.

Heb je interesse? Meld je aan in Ons Raadhuis op 026-8449140, [email protected] of kom naar Ons Raadhuis  Nieuwstraat 1 6881 SK Velp. Voor meer informatie zie ook www.onsraadhuis.com.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen