Nieuwjaarsreceptie gemeente Rheden op 16 januari

Foto:

De gemeente Rheden houdt haar nieuwjaarsreceptie op maandag 16 januari vanaf 19.30 uur in Restaurant De Peerdestal aan de Zutphensestraatweg 50 in Ellecom.

Een beetje verliefd!

De nieuwjaarsreceptie wordt elk jaar in een ander dorp gehouden met een ander thema. Dit jaar is het dorp Ellecom en het thema ‘Een beetje verliefd!’. De receptie begint om 19.30 uur en om 20.00 uur houdt burgemeester Carol van Eert zijn nieuwjaarstoespraak. Als dorpswethouder van Ellecom vult Paul Hofman het programma verder in met als thema “Een beetje verliefd!”

De nieuwjaarsreceptie is er voor alle inwoners, instellingen, verenigingen en bedrijven. Inwoners die op huisnummer 23 wonen ontvangen dit jaar een speciale uitnodiging, maar iedereen is van harte welkom! Het is een goede gelegenheid om in ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje elkaar het beste voor het nieuwe jaar toe te wensen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen