Stem voor een ‘Multifunctionele ontmoetingsruimte het Pomphuis’ bij voormalig Zwembad Beekhuizen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Ken jij oud openlucht Zwembad Beekhuizen in Velp? Van een ringslangexcursie, Muziek aan huis of Open monumentendag? Of heb je er vroeger gezwommen? Help de huidige bewoners dan deze plek verder te ontwikkelen en geef jouw stem.

Zij kunnen jouw stem gebruiken!

Met subsidie van ‘Kern met Pit’ knappen zij momenteel de ontmoetingsruimte in het Pomphuis op. Ze maken kans op een prijs en extra subsidie, hiervoor hebben ze veel publieksstemmen nodig. Draag je oud openlucht zwembad Beekhuizen een warm hart toe, doe dan mee en stem voor ‘Multifunctionele ontmoetingsruimte het Pomphuis’. Dan kunnen de bewoners verder met opknappen en ontmoeten ze je graag weer bij een volgende activiteit.

Voor meer informatie en de link voor het stemmen, zie Help Zwembad Beekhuizen in Velp met jouw stem! Stemmen kan tot 15 januari 2023.

Foto: muziek aan huis bij ontmoetingsruimte Het Pomphuis

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen