IVN wandeling in de bossen bij Kasteel Rozendaal

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

VELP/ROZENDAAL – IVN Oost-Veluwezoom wandelt maandag 9 januari in de bossen bij kasteel Rozendaal. De deelnemers gaan naar de bomen kijken in dit oude bosgebied! Sommige bomen dateren van rond 1850 en de lanenstructuur is nog steeds te zien.

De wandelaars komen langs het gebied van de Zwarte bulten en het Ravijn van Rozendaal – sporen van ijstijden, stuifduinen en menselijke bewerking. Het is winter, dus sommige paden zijn niet alleen steil, maar ook glad door gevallen blad.

Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

Deelname is gratis, maar een financiële bijdrage is altijd welkom. De wandeling start om 09.30 uur op de parkeerplaats bij het Wageningse hek. Deze ligt 400 meter ten noorden van Rozendaal in de bocht van de Schelmseweg. (Zie kaartje) De wandeling is 5 km lang en duurt ongeveer 2,5 uur.

Kijk voor meer informatie ook op: www.ivnoostveluwezoom.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen