Het carnaval gaat beginnen: Pronkzitting Cv. De Heiknüüters 14 januari 2023

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur. Na een geslaagde Prinsenavond in november 2022, beginnen we het seizoen op zaterdag 14 januari met de jaarlijkse Pronkzitting in onze Feestburcht “Partycentrum Ons Huis”.

Sketches, muziek en dans

Om 20:11 uur zullen de Senaat, Raad van Elf en het Prinsenpaar de zaal betreden voor een mooie avond vol sketches, muziek en dans, veelal uitgevoerd door de eigen leden van de carnavalsvereniging.

Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw

Een belangrijk onderdeel van deze avond is, zoals ieder jaar, de bekendmaking van de Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw, een onderscheiding die ieder jaar wordt uitgereikt aan een van onze medeburgers die zich hebben ingezet voor de maatschappij en ons dorp in het bijzonder.

Het belooft weer een mooie avond te worden!

Dus als u direct wilt weten wie de nieuwe ridder wordt of gewoon zin hebt in een gezellige avond kom dan naar Feestburcht “Partycentrum Ons Huis” om het mee te maken.

Na het officiële gedeelte zal het feest, dat tot in de kleine uurtjes duurt, losbarsten.

De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, de toegangsprijs voor niet-leden is € 5,00. Voor de leden is de toegang vrij! Toegang vanaf 16 jaar (legitimatie verplicht).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen