Maandelijkse bijeenkomst NAH Trefpunt Velp

Foto: Buurthuis de Poort

VELP – Met de (te) drukke feestdagen achter de rug is het fijn om weer het gewone ritme op te pakken. Bij mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) worden de feestdagen vaak als uitputtend ervaren.

Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten in Buurthuis De Poort te Velp, wordt daarover gesproken en de ervaringen worden, met elkaar gedeeld. De uitglijders, maar ook de triompfen. Dat geeft een goed gevoel omdat het zo herkenbaar is voor alle deelnemers.

Dit “op verhaal komen” wordt als zeer waardevol ervaren en de deelnemers komen graag terug.

Wil je een ook keer komen? Dan graag van te voren opgeven via de site van de patientenvereniging www.hersenletsel.nl of met een mail naar: [email protected].

De eerst volgende keer is op maandag 16 januari, van 10:00 tot 12:00 uur in Buurthuis de Poort, van Heeckerenstraat 201, Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen