Kat Noël zoekt een liefdevol thuis

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Kat Noël is een prachtige, vriendelijke en nieuwsgierige kat die graag zijn eigen avonturen beleeft. Hij is geboren op 18-04-2013 en is altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ontdekken. Noël houdt ervan om naar buiten te gaan en zou daarom graag een kattenluik hebben zodat hij de hele dag in en uit kan lopen.

Noël is een aanhankelijke kat die geniet van aandacht en geaaid te worden. Hoewel hij niet echt een schootkat is, houdt hij wel van gezelschap en zal hij graag bij je in de buurt liggen. Noël is ook dol op stromend water uit de kraan en zou waarschijnlijk ook genieten van een drinkfontein.

Dierentehuis Arnhem en omstreken zoekt een liefdevol thuis voor Noël, maar plaatst hem niet bij jonge kinderen of in een druk huishouden. Hij kan wel goed samenleven met een andere (niet opdringerige) hond of kat, maar dit is geen vereiste. Noël kan wel een dagje alleen zijn, maar moet op den duur toch naar buiten kunnen.

Huisdier van de week: Ontmoet Noël

Dierentehuis Arnhem en omstreken is gelegen aan de Larensteinselaan te Velp en is een tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Deze dieren hebben vaak gewoon pech gehad in het leven en verdienen allemaal een tweede kans. Elke week kiest het Dierentehuis één van de dieren uit als “Huisdier van de week” en deze week is dat Noël.

Als u denkt dat u het juiste thuis kunt bieden aan Noël, neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. U kunt bellen naar 026 – 36 19 861 of mailen naar [email protected]. U kunt ook tijdens de openingstijden langskomen, van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Als u meer wilt weten over Dierentehuis Arnhem & omstreken of hen wilt steunen, bezoek dan hun website op http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen