Lezing over De luxe van Genoeg

Foto: Martin van der Gaag

VELP – Op 26 januari geeft Martin van der Gaag, auteur van het boek ‘De luxe van Genoeg in de Grote Kerk aan de Kerkstraat 32 te Velp een lezing, aanvang is om 20 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

In Nederland is alles te koop, kan en mag heel veel. Een enorme welvaart, waarin je makkelijk aanneemt dat dús ook alles móet. De nieuwste spullen, de laatste mode, een volle agenda, de wereld bereizen, het nieuws bijhouden, een flitsende carrière, een leuk gezin, lekker groot wonen, 24/7 bereikbaar zijn. Het resultaat? Soms een gevoel van rijkdom en succes. Maar ook overgewicht, geldgebrek, slaapgebrek, burn out of eenzaamheid. Vaker nog  een gebrek aan ruimte in je volle huis, hoofd en agenda. En een onbevredigend gevoel rond de belangrijke, maar weinig urgente vraag wat er nou écht toe doet.

Eén manier om tot meer ruimte, tijd en voldoening te komen is meer regie nemen, bewuster leven en leren schrappen. Maar hoe pak je dat dan aan? Martin van der Gaag, auteur van De luxe van Genoeg en redacteur van het kwartaalblad Genoeg, sprak daarover met tientallen mensen en paste ook zelf vele vereenvoudigingen toe.

Het evenement over De luxe van genoeg is op 26 januari, in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp, aanvang is om 20 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen