Enquête over inzamelen en scheiden van afval

Foto: VVD Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Hoe goed scheidt u uw afval? Wat vindt u van de afvalinzameling? Kan het nog beter? Dit zijn enkele vragen die de gemeente Rheden aan haar inwoners stelt voor het maken van een nieuw grondstoffenplan.

Met de uitkomsten van deze enquête krijgt de gemeente een goed beeld van de huidige situatie en de mogelijkheden tot verbetering.

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners meedoen. Alleen bij hoge deelname ontstaat een goed beeld voor de verbeterpunten. De vragen gaan over de inzameling en het scheiden van afval en grondstoffen en de communicatie/informatievoorziening daarover. De enquête is uitgezet via het inwonerspanel Rheden Spreekt.

Iedereen kan meedoen

Inwoners die niet aangesloten zijn bij het inwonerspanel Rheden Spreekt, kunnen ook hun mening geven over de grondstoffeninzameling. Dat kan door de online enquête in te vullen via: www.moventem.nl/rheden tot en met vrijdag 17 februari 2023. De gemeente gebruikt de uitkomsten voor een plan om de grondstoffeninzameling te verbeteren.

Ronald ter Hoeven, wethouder Grondstoffen: “We maken al goede stappen in onze gemeente als het gaat om het scheiden van afval. Toch wil ik iedereen vragen deze enquête in te vullen. Want zo krijgen we een goed beeld hoe het nog beter kan. En kunnen we samen de uitdaging aangaan om toe te werken naar minder dan 100 kg restafval per persoon per jaar.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen