Valentijn! Workshop liefdesbrief schrijven in de Bibliotheek Dieren

Foto: Marjon Weijzen

DIEREN – Het is bijna Valentijnsdag, de dag om de liefde te vieren. En hét moment om een liefdesbrief te schrijven. Want, je gevoelens uiten kan best lastig en spannend zijn. Een brief schrijven kan helpen om je om je gevoelens onder woorden te brengen.

De Bibliotheek Dieren organiseert donderdagavond 9 februari een workshop liefdesbrief schrijven. Om je hart te laten spreken en dát te schrijven wat jíj wilt vertellen. Aan een prille liefde, je levensgezel, je moeder, je kind of iemand anders die je wilt verblijden met een ultiem Valentijnscadeau. Want wat is er nou leuker om te geven of te krijgen dan een mooie liefdesbrief?

De workshop wordt begeleid door journalist en schrijfdocent Marjon Weijzen uit Rheden.

Waar begin je en in welke vorm wil je je brief gieten? Hoe kun je jouw gevoel omschrijven, verwoorden en overbrengen? Je kunt je brief met de hand schrijven of op de computer. Een mooi vel briefpapier is bij de workshop inbegrepen. Om mee te doen met de workshop is schrijfervaring niet nodig.

Meer informatie en aanmelden

De workshop is donderdag 9 februari van 19.30- 21.30 uur in de Bibliotheek Dieren. Deelnemen kost € 7,50 voor leden met standaard abonnement en € 10,00 voor niet-leden. Leden die een plusabonnement hebben, kunnen gratis deelnemen. Aanmelden kan bij de Bibliotheek Dieren, tel. 0313- 41 54 76 en via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen