Optreden Tryo Cabaret in Dorpskerk Rheden

Foto: Boban Braspenning

RHEDEN – Op zaterdagavond 4 februari  komen drie zeer talentvolle cabaretiers voor de aanwezigen in de Dorpskerk van Rheden  optreden. Het belooft evenals vorig seizoen een fantastische avond te worden. 

Een korte introductie van een super-TRYO. 

Boban Braspenning

Boban studeerde af op economie en ethiek, maar koos voor een wankel bestaan als cabaretier. Als winnaar van het Groninger Studenten Festival bestormt hij de theaters met zijn debuutvoorstelling “Boompje Beestje “. Thema’s daarin zijn o.a. de woningnood, de grote economische ongelijkheid, de wereld van het grote geld. Zelf is hij opgegroeid in de ‘periferie van de kak’, zoals hij het noemt. Met groot gevoel voor taal houdt hij het publiek en zichzelf een scherpe spiegel voor en begeleidt zich daarbij op piano of gitaar. 

(Tekst gaat verder onder de foto)

Arjan Kleton

Arjan Kleton

Arjan wordt sinds zijn succesvolle debuut “Met de fles grootgebracht“ bij BNNVARA door velen Nederlands grappigste barman genoemd. Op dit moment speelt hij zijn nieuwe voorstelling “Sluitingstijd “. Hilarische en ontroerende verhalen van mensen rond de bar vormen daarin de rode draad. Voor sommigen is deze cabaretier/barkeeper een biechtvader aan wie ze al hun geheimen toevertrouwen. 

(Tekst gaat verder onder de foto)

Dave Felida

Dave Felida

Cabaretier Dave Felidais een bijzondere verschijning als comedian. Geen gehaaste grappenmaker, maar een subtiele humorist. Verwondering speelt een belangrijke rol in zijn sketches. Daarin blijft hij dichtbij zichzelf en put hij uit autobiografische ervaringen die ook voor velen van ons herkenbaar zullen zijn. Vanaf de eerste tot de laatste minuut weet hij zijn publiek te boeien.  Een groeibriljant, op weg naar de top van de stand up comedian. 

Iedereen is van harte welkom bij dit bijzondere TRYO! 

  • Datum: Zaterdagavond 4 februari
  • Locatie: Dorpskerk Rheden, Dorpstraat 51, Rheden 
  • Aanvang: 20.30 uur 
  • Kaarten á 10 euro via www.centrumdeverbeelding.nl 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen