Schrijfworkshop Luisteren naar je Pen

Foto:

VELP – Op 3 februari organiseert Hartschrift in Velp een introductieworkshop voor de schrijfcursus Luisteren naar je pen. Al schrijvend maak je in deze workshop kennis met intuïtief schrijven en kom je er vanzelf achter of deze vorm van schrijven bij je past.

De cursus Luisteren naar je pen start op 17 februari en bestaat uit 5 bijeenkomsten om de twee weken. In deze cursus krijg je afwisselende creatieve schrijfopdrachten waardoor je teksten als vanzelf op papier komen. Zo ontdek je al schrijvend wat jou beweegt. Goed of mooi schrijven doet er in deze cursus niet toe, plezier in schrijven staat voorop. Schrijfervaring is dan ook niet nodig. De cursus Luisteren naar je Pen is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo en wordt door gecertificeerde trainers gegeven, Saskia Verhoef is daar één van.

Introductieworkshop

De introductieworkshop begint om 10.00 uur aan de Dillenburglaan 3 te Velp en duurt 2 uur met tussendoor een pauze. De kosten zijn 15 euro. Besluit je na de workshop om de schrijfcursus Luisteren naar je pen te volgen, dan krijg je dit bedrag terug. Interesse? Aanmelden kan via www.hartschrift.nl. Op deze site vind je meer achtergrondinformatie over de introductieworkshop én de cursus Luisteren naar je pen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen