Weer inbraak bij Focus Optiek Velp

Foto: Roland Heitink - Persbureau Heitink

VELP – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er weer een inbraak plaatsgevonden bij Opticien Focus Optiek aan de Emmastraat in Velp. Vermoedelijk zijn er ook brillen buitgemaakt. De inbrekers sloegen rond 4.00 uur ’s nachts een raam in en gingen daarna naar binnen.

Dit maakte diverse bovenbewoners wakker, waarna ze de politie alarmeerden. Hoewel de mistgenerator afging, lukte het de inbrekers toch om een paar keer de auto in te laden. De politie was snel ter plaatse, maar de daders waren al gevlucht.

De schade is groot en het is nog onbekend hoeveel er buitgemaakt is. De recherche zal op zondag sporenonderzoek doen in de winkel. Dit is de derde keer in twee jaar tijd dat de brillenwinkel wordt getroffen door een inbraak of overval.

(Foto’s: Roland Heitink – Persbureau Heitink)

Weer inbraak bij Focus Optiek Velp Weer inbraak bij Focus Optiek Velp Weer inbraak bij Focus Optiek Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen