Rheko toppers en bijzondere jubilarissen gehuldigd 

Foto: Henk en Wies Welmers 60 jaar - Jos vd Burgt

RHEDEN – Rheko reikt ieder jaar een prijs uit voor Rheko-Topper. Ook afgelopen maand konden weer leden voorgedragen worden voor dit reuzencompliment. Het ging deze keer om leden die in 2022 iets bijzonders hebben gedaan en dat in twee categorieën: jeugd en volwassenen.

Ook worden ieder jaar bij Rheko de jubilarissen onder de leden in het zonnetje gezet en gehuldigd. Op 21 januari zijn de nieuwe Toppers en bijzondere jubilarissen bekend gemaakt en gehuldigd. De winnaars van de Rheko-Topper waren:

Categorie volwassenen: Paula Jurriëns

Een enthousiast lid die zich op allerlei fronten inzet. Voor de recreatiecommissie, tijdens corona met online activiteiten zoals een quiz en een bingo, maar ook na corona met themafeesten in de Korf. Doordat ze vanwege blessures zelf geen wedstrijden meer kan spelen is ze trainingen gaan geven aan Rheko 1 en 2 en Rheko 2 gaan coachen. Hierdoor is ze vanaf dit seizoen trainer/coach van Rheko 2.

Categorie jeugd: Jet van den Borne

Jet is actief bij kidsclub, en als hulptrainer de training van de F1. Dit naast haar eigen trainingen en wedstrijd. Jet is zelf een fanatieke korfbalster. Op zaterdag is ze bereid tot wissel staan bij andere teams en vaak supporter bij Rheko 1 en 2. Daarnaast maakt ze nog muziek bij het Rhedens fanfare Corps en danst ze bij de dansgarde van de Heiknuuters.

Bijzondere jubilarissen bij Rheko

Ieder jaar worden bij Rheko de jubilarissen onder de leden in het zonnetje gezet en gehuldigd. Afgelopen zaterdag was het weer zover, met deze keer zelfs een 60 jarig jubileum van Henk en Wies Welmers. Verder waren er een 50 jarig jubileum (Dick van Kooi), een 40 jarig jubileum (Martin van der Kracht), twee 25 jarige jubilea (Theo de Brouwer en Tim van den Berg) en een vijftal 10 jarige jubilea.

(Foto’s Jos vd Burgt)

Henk en Wies Welmers 60 jaar - Jos vd Burgt

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen