Pronkzitting CV. De Blaospiepkes druk bezocht.

VELP/ROZENDAAL – Op zaterdag 21 januari was de pronkzitting van carnavalsvereniging De Blaospiepkes in hun feestburcht, de Veluwezoom op de Pinkenberg. Deze werd druk bezocht door eigen leden en bevriende zusterverenigingen.

Om 20.11 uur werd de avond geopend door de voorzitter en gastverenigingen werden binnengehaald met een kletsmars. De installatie van de nieuwe raadsleden, Jeremy Grotendorst, Dylan Buunk en Daniëlle Hilferink, vond plaats.

Er waren diverse optredens zoals dansmarietje Tamine van CV. De Ernummers en de Raad van CV. De Blaospiepkes die een prachtig lied zongen. Na de ontvangst van spelden en bloemen voor Harry Ferhman, Tamara Hilferink, Tamara Smeenk en Jeroen Jansen, ter ere van hun 12-jarig lidmaatschap, barste het feest pas goed los op de muziek van Heer en Meester.

Het was nog lang onrustig in de feestburcht op de Veluwezoom.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen