Veurpronken 2023 bij C.V. de Narrenkap weer als vanouds

VELP – Het Veurpronken, dat plaatsvond op vrijdag 20 januari, is een avond die specifiek op zusterverenigingen is gericht. De zaal was dan ook goed gevuld met delegaties van diverse verenigingen uit de regio. Een andere avond met een iets ander programma, maar hetzelfde plezier!

Op het podium zagen we acts van onze gardes, hofzangers, en dames, maar maakten we ook kennis met de ‘Sonnenblumen Tanzers’ en ‘Multiple Voice’.

Naast het programma was er ook ruimte voor de nodige handelingen van het prinsenpaar. Prins Kevin Vos heeft zijn onderscheiding aan diverse prinsenparen van andere verenigingen uit mogen reiken.

Na afloop van het programma was er een optreden van Marvin de Geest, die met zijn muziek het dak eraf wist te krijgen! Al met al dus een geslaagde avond waar we met veel trots op terugkijken!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

(Bron: Cv. De Narrenkap)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen