Plezier, gein en lachende gezichten tijdens de Vrolijke Middag bij C.V. De Narrenkap

Foto: Anouk Cornelissen

VELP – Zaterdagmiddag 21 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse Vrolijke Middag bij C.V. de Narrenkap. Een middag waarop zij samen met de verstandelijk beperkte medemens een fantastisch mooi feest vieren!

Veel bezoekers werden door vrijwillige medewerkers van het Rode Kruis naar het Narrenhuus op De Beemd gebracht, voor een feestelijke, vrolijke middag.

President Niels Gabriël opende de middag samen met Prins Kevin en zijn gevolg om 14:00 uur. Na optredens van de dansgardes en zanger Geert Hiemstra en uiteraard veel polonaises door de zaal was het al snel weer tijd voor de aanwezigen om moe maar voldaan weer naar huis te vertrekken met de medewerkers van het Rode Kruis.

Al met al dus weer een zeer geslaagde middag waar een ieder weer met volle teugen van genoot.

Speciaal woord van dank aan de vrijwilligers van het Rode Kruis en een ieder die zijn of haar Ik-Buurt-Mee! Cheque heeft gedoneerd voor deze middag.

Door: Jochem Pluim

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

(Bron: Cv. De Narrenkap)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen