Concert Panta Rhei in Dorpskerk Rheden

Panta Rhei 2018
Panta Rhei 2018
Foto: Panta Rhei Vocaal

RHEDEN – Het koor Panta Rhei geeft op 29 januari 2023 een concert in de Dorpskerk in Rheden.

Panta Rhei is een gemengd koor van 16 zangers en zangeressen o.l.v. dirigent Frank Litjens. De titel van het concert is dit jaar “In de Tijd”.

Panta Rhei zingt naar eigen zeggen “bij leven en dood”. Regelmatig zorgen zij voor de muzikale begeleiding bij uitvaarten. Hierdoor hebben zij een mooi repertoire opgebouwd van zowel muziekstukken die gaan over het leven hier en nu, als ook over het leven buiten de tijd, over mensen die ons zijn voorgegaan.

Bij deze gelegenheid wordt onder andere in dubbelkwartet gezongen. Aanvullende informatie en het gehele programma is terug te vinden op de website: www.dorpskerkrheden.nl .

Het concert begint om 15:30 uur. Vanaf 15:00 uur zijn de deuren geopend en wordt u ontvangen met een kopje thee of koffie met wat lekkers. De toegang is gratis, wel is er een vrijwillige collecte na afloop.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen