Veel blije gezichten op weggeefmarkt Rhederhof Rheden

Foto: Roxanna van Tent

RHEDEN – Op zondag 22 januari 2023 werd er een weggeefmarkt gehouden in woon/zorgcentrum Rhederhof. Onder het genot van een zang duo, een hapje, drankje en een dansje kon men spullen uitzoeken op deze markt. Er was veel belangstelling van onder andere mensen uit het dorp, uit Rhederhof zelf maar ook van mensen uit dorpen van buitenaf zoals Dieren en Arnhem.

Er zijn ontzettend veel spullen gedoneerd en dat ging heel gemakkelijk. Op vrijdag moest er zelfs worden gestopt met aannemen van spullen omdat er echt heel veel was. De kwaliteit was goed, weinig rommel, veel mooie spullen en kleding. Wat over is gebleven, is gedoneerd aan de Kringloop en aan weggeefwinkel 4Noppes. Zij hebben alles aangenomen en waren er blij mee.

Er kwamen alleen maar veel positieve reacties binnen, van de Rhedense burgemeester, de bewoners van Rhederhof en van de bezoekers. Vooral de gratis wafels waren in trek. Al met al waren het een geslaagde ochtend en middag aldus de organisatie Attent Zorg en Behandeling.

Veel blije gezichten op weggeefmarkt Rhederhof Rheden Veel blije gezichten op weggeefmarkt Rhederhof Rheden Veel blije gezichten op weggeefmarkt Rhederhof Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen