In februari en maart gaan nog enkele nieuwe cursussen van start in De Paperclip

Foto: Ontmoetingscentrum De Paperclip

VELP – Er is weer volop activiteit in ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp. Voor bijna alle cursussen en activiteiten was er voldoende belangstelling om half januari van start te gaan.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken? In februari en maart gaan nog enkele nieuwe cursussen van start. Er zit vast iets bij voor u.

Cursusaanbod

U kunt zich nog inschrijven voor de wijnproefcursus. In het najaar zijn wijnen uit de “oude wijnwereld” besproken en geproefd. Nu, voorafgaand aan Pasen, komt de wijn uit de “nieuwe wijnwereld” aan de orde. Gegarandeerd een leerzame en gezellige cursus.

De korte cursus over de Matthäus Passion is echt een aanrader voor de liefhebbers van deze prachtige muziek die elk jaar weer vele mensen naar de uitvoeringen in het land trekt.

Verrassend is de schrijfcursus “Vertel eens over toen”. Met het schrijven van een kort levensverhaal van een oudere bewaar je een stukje geschiedenis voor generaties na ons.

De bloemschikcursus, die half februari begint, heeft nog ruimte voor enkele deelnemers. Nieuw is Ikebana, een Japanse bloemsierkunst. In twee lessen maakt u kennis met deze bijzonder manier van “componeren met bloemen”.

Op 1 maart kunt zich laten betoveren door een lezing en een prachtige film over Spitsbergen. Martin Idema neemt u in woord en beeld mee naar dit bijzondere gebied ver boven de poolcirkel.

Misschien heeft u een eigen website en wilt u deze verbeteren. Dan is de workshop over het verbeteren van de website geknipt voor u.

Over alle cursussen en activiteiten kunt u meer informatie vinden op deze website. Hier kunt u zich ook aanmelden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen