Atelier Creso in Velp zoekt bevlogen kunstenaar (m/v)

Foto: Creso

VELP – Het 40-jarige Creso atelier voor kinderen, jongeren en volwassenen in Velp zoekt een ervaren freelance docent(e) tekenen en schilderen.

De nieuw aan te trekken kunstenaar zal per september wekelijks lesgeven in onder andere klassiek realistische technieken op de maandagavond in het mooie monumentale pand in de voormalige Dr. Van Voorthuysenschool aan de Schoolstraat 12 in Velp. Uitbreiding van lesgroepen is bespreekbaar. Het atelier werkt met vele materialen zoals (kleur)potlood, inkt, krijt, aquarel, acryl, olieverf, fijnschildertechnieken en ook modern.

Dr. Van Voorthuijsenschool - Atelier Creso

Het enthousiaste docententeam zorgt er samen voor dat beginnende en gevorderde cursisten hun talenten ontdekken en ontwikkelen.
Kunstenaars uit de regio Rheden en Arnhem worden van harte uitgenodigd voor 1 maart te reageren via [email protected] met cv en foto’s van werk. Meer informatie: www.ateliercreso.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen