Poppentheater Maximiliaan Modderman geeft een feestje

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Kinderen en hun ouders of grootouders zijn vrijdag 10 februari van harte uitgenodigd op het feestje van Maximiliaan Modderman. Met poppenspeler Jogchem Jalink (bekend van onder andere Sesamstraat en De Boterhamshow) en zijn speelgoedbeesten wordt het lachen geblazen. Want, normaal is Maximiliaan een kéurig jongetje, maar vandaag dus lekker niet! Het wordt een heel gek feestje, zegt ie. Een vies feestje. Met taart!

Jogchem Jalink speelt in zijn eentje de complete cast van deze voorstelling. Met zijn vrolijke liedjes, komische teksten en handgemaakte poppen die lijken alsof ze zó uit het boek zijn gestapt, brengt hij het verhaal van Maximiliaan Modderman geeft een feestje, het Prentenboek van het jaar 2023, letterlijk tot leven!

Nationale Voorleesdagen

Cultuurbedrijf RIQQ en de Bibliotheek Veluwezoom organiseren de voorstelling ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen, een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het (voor)lezen van boeken. In het hele land worden er in deze periode activiteiten georganiseerd voor De Nationale Voorleesdagen, om te laten ervaren hoe leuk voorlezen is en hoe belangrijk voor de ontwikkeling van een kind.

Kom je ook?

Het poppentheater is vrijdag 10 februari van 10.00-10.30 uur in de Bibliotheek Oosterbeek en van 14.00-14.30 uur in de Bibliotheek Dieren. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2-6 jaar en kost € 3,50. Aanmelden kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/nationalevoorleesdagen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen