Cabaretier Dorine Wiersma in Petruskerk Spankeren

Foto: Carly Wollaert

SPANKEREN – Cabaretier Dorine Wiersma treedt op in de Petruskerk in Spankeren. Nu het weer kan, laat ze zingend en sprekend weer heel graag van zich horen: eerlijk, ijdel en pijnlijk direct.

In haar voorstelling ‘Vlieg Op!’ scheert ze over hoge bomen, langs schaduwkanten en afgronden en komt ze zichzelf en haar medemensen tegen.
Wiersma studeerde gitaar aan het conservatorium en rolde daarna het cabaret in. Met succes. Ze haalde de finale van het Leids Cabaret Festival en won de Annie M.G. Schmidtprijs voor haar lied ‘Stoute Heleen’.

De voorstelling wordt georganiseerd door RhederArt. Het is voor de tweede keer dat RhederArt gebruik maakt van de Petruskerk in Spankeren. De eerste keer, op 28 januari, trad de Frans-Nederlandse zangeres Katell met succes op voor een goed gevulde en enthousiaste zaal.

De voorstelling van Dorine Wiersma is op zaterdag 11 februari 2023 en begint om 20.00 uur. Kaarten (16,50 euro) via rhederart.nl of aan de zaal.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen