Burgemeester Carol van Eert opent het carnavalsseizoen 2023

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – 15 februari 2023 om 20.11 uur opent burgemeester Carol van Eert samen met de vijf erkende carnavalsverenigingen uit de gemeente Rheden het carnavalsseizoen 2023. De opening vindt dit jaar plaats in de hal en regenboogzaal van de Ontmoetingskerk in Dieren.

Het officiële programma begint om 20.00 uur en om 19.45 uur staat de koffie klaar. Om 20.00 uur nemen de niet-steekdragers plaats in de zaal en daarna zal om 20.11 uur een dweilorkest de Prinsenparen van de carnavalsverenigingen met hun gevolg ‘binnenblazen’.

Sleuteloverdracht

Burgemeester Carol van Eert overhandigt deze avond de gemeentesleutel aan Prins Stan en Prinses Kim van de carnavalsvereniging De Heiknüüters uit Rheden. Ook de andere carnavalsverenigingen uit de gemeente zijn aanwezig en ontvangen een sleutel. Dit zijn De Nölers uit Dieren, De Deurdauwers uit Dieren, De Bloaspiepkes uit Velp en De Narrenkap uit Velp.

Naast de sleuteloverdracht staan er nog diverse carnavaleske optredens op het programma. Het officiële programma duurt tot ongeveer 21.30 uur. Tot slot is er tot 22.15 uur gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog met elkaar na te praten.

De avond is mede georganiseerd door het Overleg Erkende Carnavalsverenigingen Gemeente Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen