Alle kinderen welkom bij de Kindermiddag van C.V. de Narrenkap

Cv.-De-Narrenkap 2019
Cv.-De-Narrenkap 2019
Foto: Cv. De Narrenkap

VELP – C.V. de Narrenkap trapt de dolle dagen in 2023 zoals gewoonlijk af met de kindermiddag. Deze zal dit jaar plaatsvinden op 18 februari vanaf 13:11 uur tot ongeveer 15:00 uur in het Narrenhuus, De Beemd 3 te Velp.

Tijdens de kindermiddag van C.V. de Narrenkap zijn alle kinderen uit Velp en omstreken welkom voor een hele gezellige middag, samen met jeugdprins Pim en zijn gevolg en uiteraard de show van Merel en Jochem!. De middag staat helemaal in het teken van een gezellig feestje en carnaval, dus trek je mooiste kostuum aan en kom naar de kindermiddag! Je mag dan ook zelf FIFA en Fortnite komen spelen!

De kinderen die het mooist, leukst of meest origineel gekleed zijn maken ook nog eens kans op leuke prijzen en aan het eind is er een verrassing voor ieder kind.

De entree deze middag is geheel gratis, dus neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom naar deze gezellige kindermiddag. 

Tijdens de kindermiddag geldt: Kinderen er bij, rook- en alcoholvrij! Deze middag wordt er géén alcohol geschonken en wordt er niet op het terrein gerookt.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

(Bron: Cv. De Narrenkap)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen