Eerste buurt/deelkastje geopend in Velp-Zuid

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Sinds donderdag 2 februari 2023 staat er een buurtkastje in Velp-Zuid. Mensen kunnen hier spullen uithalen die ze kunnen gebruiken maar ook zeker producten doneren.

Er staan al diverse artikelen in de kast. Deze kast is open vanaf 8.30 uur tot 18.00 uur, daarna gaan alle artikelen uit het kastje. De regels staan op de zijkant van het kastje en op de Facebookpagina.

“Houd je aan de regels, alleen dan kan dit een succes worden.”

Zit je krap bij kas en kun je iets gebruiken, pak dan maximaal 3 artikelen per dag, heb je zelf iets om in de kast te zetten doe dat dan vooral, je mag ook ruilen.

Geen alcohol, medicijnen en tabak. Alleen gesloten verpakking, en geen koelkast/diepvries producten. Ook grote donaties (bedrijven) zijn van harte welkom, voor vragen neem contact op via een privébericht op de Facebookgroep

Buurtkastje: “Geven en nemen”
Locatie Doctor Willem Dreeshof 37 Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen