Spelen met taal

Foto: Hartschrift

Toen er nog geen taal was met klanken, letters en woorden, was er al wel de lichaamstaal. Een baby leert met veel plezier de taal kennen, die om hem heen gesproken wordt. Deze woordenschat breidt zich uit, de grammatica wordt geleerd en taal wordt gewoon.

“In deze groep gaan we taal weer verrassend maken, door er op een ongewone manier mee om te gaan.”

Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan het project Leventjes-verhalen: Kleinkinderen vinden het leuk om foto’s van “vroeger” te bekijken. Herinneringen komen boven, bij de kinderen. maar ook bij jezelf. Aan spannende, grappige en ontroerende gebeurtenissen en dat kunnen verhalen worden. Die kunnen worden samengevoegd en misschien zelfs wel een klein boekje worden. U wordt van begin tot eind begeleid in dit schrijfavontuur. Ook voor mensen die nooit hebben geschreven.

Lijkt u dit leuk om te doen? Meld u dan aan via [email protected] of 06-57234932 (u krijgt dan meer informatie over deze schrijfgroep)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen