Best Living JutbergTrail ook in 2023 een Running en Nordic Walking trail

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op zaterdag 25 februari 2023 organiseert AV Gelre weer de mooiste trail van Nederland. Na het succes van vorig jaar is er ook dit keer een ‘Nordic Walking Trail’-editie.

Het parcours heeft de organisatie ook voor deze editie weer in de prachtige natuur van onze ‘achtertuin’, de Veluwezoom, uitgezet. Je kunt kiezen uit vier afstanden: de 7,5 en 15 km die starten om 11.15 uur en de 22,5 en 30 km waarvoor je vanaf 10.30 kunt starten. Voor de langere afstanden geldt dit jaar dat het parcours bestaat uit twee rondes. Voor de 22,5 km, loop je eerst de 15 km en daarna het parcours van de 7,5 km. Ga je voor de 30 km dan loop je twee rondes van 15 km. De Nordic Walkers gaan voor 7,5 of 15 km op pad, deze groepen vertrekken om 9.30 uur.

Alle informatie over beide trails, inschrijven, starttijden en parcours vind je op de website: www.avgelre.nl. Ben je 16 jaar of jonger en ga je voor de kortste afstand? Let dan even goed op, voor jou geldt een jeugdtarief. Ook deze informatie vind je op www.avgelre.nl.

Heb je toch nog vragen, stuur dan een mailtje naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen