Ontsnappingskunstenares Lady zoekt warm welkom thuis

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Lady is een schuwe kat, die veel tijd en geduld nodig heeft. Als je haar hart en vertrouwen veroverd hebt, is het een echte knuffelkat. Ze komt dan op schoot, geeft kopjes en gaat zelfs een beetje kwijlen.

De eerste weken, misschien wel maanden, zal Lady zich verstoppen. Het Dierentehuis zoekt iemand die alle tijd en rust heeft om het vertrouwen op te bouwen. Lady is verder een echte ontsnappingskunstenares. Ze kan zelf deuren openmaken of ontsnappen door een open raam.

Het is dus belangrijk dat deuren en ramen goed afgesloten worden. Buiten is ze echt een jager en komt ze regelmatig met cadeautjes thuis. Lady wordt geplaatst in een rustig eenpersoonshuishouden en wil na een wenperiode graag naar buiten.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat poes Lady.

Diernummer: 31642

Kijk voor meer informatie ook op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/lady/

Heeft u interesse? Geeft u Lady een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen